Meer info?

03 212 28 28

Je bent graag op de hoogte van alle nieuwtjes in de wereld. Maar je betrapt jezelf er weleens op dat die paar minuutjes op je smartphone al snel veranderen in een paar uren. En dat resulteert in een drukkend gevoel op je ogen. Gelukkig bestaat er EyeDefinition PERFORMANCE. De lens die uitgerust is met de innovatieve MoistureSeal technologie. Daardoor houdt de lens tot wel 95% van het vocht vast gedurende tot wel 16 uur lang. Je kan dus een hele dag door blijven scrollen, zonder daar hinder van te ondervinden. Bovendien bieden we jou een 100% tevredenheidsgarantie aan!

EyeDefinition PERFORMANCE

STAP 1

Bestel 2x6 EyeDefinition PERFORMANCE maandlenzen. (sferisch | torisch | multifocaal)

Geef de promocode PERF50 in je winkelmand. De korting op het 2de doosje wordt vervolgens verrekend.

STAP 2

GRATIS verzending naar een van de LensOnline opticiens

STAP 3

Bekom 50% korting

in 3 stappen

Aanbieding geldig tot 31 december 2020 bij aankoop van 2x6 lenzen EyeDefinition PERFORMANCE (Spheric, Toric of Multifocal). Niet cumuleerbaar met andere promoties.

SFERISCH

6 maandlenzen

voor slechts

TORISCH

MULTIFOCAAL

6 maandlenzen voor slechts

6 maandlenzen voor slechts

NU BESTELLEN
NU BESTELLEN
NU BESTELLEN

€ 45.00

€ 65.00

€ 75.00

+100

Professionele opticiens

Gezonde

ogen

+500K

TrustPilot

beoordeling

4.7/5

Verwachte

levertermijn

24H

Iedereen is uniek, iedereen heeft een unieke levensstijl


LensOnline is de grootste aanbieder van contactlenzen online. Toch vinden wij het belangrijk om in te spelen op de behoeften van elk individu. Jong of oud, man of vrouw, actief of passief.


Daarom selecteerden we zorgvuldig lenzen die niet alleen visuele beperkingen wegnemen, maar ook aansluiten bij elke levensstijl. Lenzen die je het comfort en de vrijheid geven die je verlangt. Zacht. Flexibel. Zuurstofdoorlatend. Vochtvasthoudend.


Kortom: contactlenzen die ervoor zorgen dat je kan blijven doen wat je leuk vindt.


Uniek concept


Bestel je het liefst je lenzen snel en eenvoudig online? Of ga je toch liever langs bij je vertrouwde opticien voor advies op maat? Dankzij LensOnline hoef je niet meer te kiezen.


Gedaan met die dilemma’s. Bestel je lenzen met een klik op de knop en laat ze GRATIS leveren bij een van onze opticiens. Het gemak van online bestellen en lokaal ondernemerschap verenigd.


Een win-win situatie want je wint er tijd én advies mee.

Waarom LensOnline?

Copyright © 2020 LensOnline.be. Alle rechten voorbehouden.