Meer info? Bel ons!

03 212 28 28

NIET TEVREDEN?

GELD TERUG!

We selecteren zorgvuldig lenzen die niet alleen visuele beperkingen corrigeren, maar ook aansluiten bij elke levensstijl. Lenzen die je het comfort en de vrijheid geven die je verlangt. Zacht. Flexibel.


Zuurstofdoorlatend. Vochtvasthoudend.Daarom bieden we jou een 100% tevredenheidsgarantie. Niet overtuigd van het comfort van je EyeDefinition contactlenzen? Geen probleem, ontdek hieronder welke stappen je moet ondernemen om je geld terug te claimen.

#1 DUBBEL

CHECK

Overloop de voorwaarden om na te gaan of je aanspraak maakt op een terugbetaling. De voorwaarden kan je onderaan terugvinden.

#2 CONTACTEER ONS

Neem contact op via het nummer 03 212 28 28, dit kan elke werkdag van 8u30 tot 18u. Hou je klant- of bestelnummer bij de hand zodat we jou meteen kunnen helpen. Bezorg ons vervolgens ook je bankrekeningnummer zodat we de terugbetaling kunnen uitvoeren.

#3 RETOUR

LABEL

Je ontvangt van ons een gratis retourlabel zodat je jouw bestelling kan terugsturen.

#4 TERUGBETALING

Zodra je geretourneerde bestelling aan alle voorwaarden voldoet, kunnen we de terugbetaling uitvoeren. Hou er rekening mee dat dit 4 tot 6 weken kan duren.

VOORWAARDEN

1. Onderstaande hoeveelheid aangekochte EyeDefinition contactlenzen, in de oorspronkelijke verpakking, moet geretourneerd worden:

- Minstens 4 maandlenzen van een 6 pack

- Minstens 15 daglenzen van een 30 pack

- Minstens 75 daglenzen van een 90 pack


2. Een claim moet binnen drie maanden na datum van aankoop worden ingediend.


3. Deze tevredenheidsgarantie geldt uitsluitend voor EyeDefinition contactlenzen die zijn aangeschaft in België of Nederland.


4. Alle terugbetalingen hebben voor 100% betrekking op de kosten van de lenzen. Verzendkosten of vergoedingen voor oogonderzoek of andere diensten zijn niet inbegrepen in deze claim en worden niet terugbetaald.


Een netwerk van zelfstandige specialisten

Naast het gemak van een e-commerce website, werkt LensOnline nauw samen met lokale contactlens specialisten om je het beste van twee werelden te bieden.

+100

Professionele opticiens

Gezonde

ogen

+500.000

TrustPilot beoordeling

4.7/5

Verwachte levertermijn

24u

Copyright © 2020 LensOnline.be. Alle rechten voorbehouden.