Meer informatie? Bel ons!

03 212 28 28

Via onderstaande knop download je een voucher die je recht geeft op een GRATIS oogcontrole ter waarde van €18* bij een aangesloten LensOnline specialist. Zo voorkom je ongemak of oogirritatie én heb jij nog van 's morgens vroeg tot 's avonds laat super scherp zicht met comfortabele lenzen.

WELKOM, MET JE MOOIE OGEN! WIL JE CONTACTLENZEN DRAGEN OF DOE JE DAT AL? DAN ZIT JE HIER GOED.

*De oogcontrolevoucher heeft een waarde van €18. De voucher is geldig t/m 31 december 2021 en kan slechts één keer per persoon per account worden gebruikt. Deze kan enkel ingeleverd worden bij een aangesloten LensOnline® partner.

Voelen jouw maandlenzen aan het einde van de maand niet meer comfortabel? Of ben je het gedoe met die lenzenvloeistof zat? Of wissel je nog graag af met een mooie bril? Dan zijn daglenzen misschien iets voor jou.

Lees meer

GA VOOR DAGLENZEN

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je gedurende de hele dag kan dragen en op het einde van de dag gewoon weggooit. Omdat je elke dag schone verse lenzen draagt verminder je zo de kans op oogirritaties of infecties. Je hoeft de lenzen dus niet meer te reinigen, geen lenzenvloeistof meer te kopen en ook nooit meer op de kalender te kijken wanneer je je lenzen moet vervangen. Met daglenzen is het comfort en de hygiëne elke dag optimaal.

Verbeterde zuurstoftoevoer
Gezonde en frisse ogen
De hele dag comfortabel

BESTEL NU

Deze voordelige Silicone Hydrogel daglenzen bieden een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor je ogen gezond blijven.

EYEDEFINITION

FIT daglenzen

®

*Promocode ‘DAY21’ is geldig t/m 13 juni 2021. De promocode kan slechts één keer per persoon per account worden gebruikt en kan niet worden gecombineerd met andere acties. De promocode is niet van toepassing op reeds geplaatste bestellingen, kan niet worden ingewisseld voor contant geld en is alleen te gebruiken op LensOnline.be.

Om de introductie van de nieuwe EyeDefinition® FIT te vieren geeft LensOnline® nu 10% korting* op ALLE EyeDefinition daglenzen!


Voeg promocode DAY21 toe in je winkelwagen.

De korting wordt meteen verrekend.

GOEDE VLOEISTOF, BETERE

LENZEN

Waarom is er zoveel keuze in lenzenvloeistoffen? Het antwoord is simpel: omdat er evenveel keuze is in contactlenzen.

De nieuwste zachte contactlenzen worden gemaakt in innovatieve materialen die garant staan voor comfort en hygiëne. Mits je ze met de juiste lenzenvloeistof onderhoudt. Net zoals je niet zomaar elke brandstof in je auto doet, bewaar je je lenzen niet zomaar in elke vloeistof. Jouw contactlensspecialist adviseert de juiste vloeistof bij jouw lenzen.

JE BEWAART JE LENZEN NIET ZOMAAR IN ELKE VLOEISTOF

Laat je niet verleiden
Er zijn veel verschillende vloeistoffen verkrijgbaar en vaak voor scherpe prijzen. Maar alleen de lenzenvloeistof die jouw contactlensspecialist adviseert, garandeert een grondige reiniging en zorgt voor de perfecte biologische balans tussen je traanvocht, je contactlenzen en je ogen.

Na het proberen van ACUVUE® OASYS 1-Day met HydraLuxe™, gaf 95% van de nieuwe dragers bij hun vervolgbezoek aan dat zij de lenzen wilden blijven dragen.

Gebruik
Promocode:
DAY21

Ga voor daglenzen en profiteer nu van 10% korting* op alle Acuvue® daglenzen op LensOnline.be

BESTEL NU

*check de actievoorwaarden op LensOnline.be

is een initiatief van

Copyright © 2021 LensOnline.be. Alle rechten voorbehouden.